Foto 1 tot en met 4: Frank Ruiter. Foto 5: Harry Scholtes.
Als je je doelen hebt bereikt
Heb je de lat te laag gelegd
Thomas Acda uit Je huis is af
Sander Verheijen is hoofdredacteur, vormgever en auteur. Na jaren als communicatie-professional te hebben gewerkt bij grote en kleine organisaties, startte hij in 2002 thrillersite Crimezone, die snel uitgroeide tot een populaire lezerscommunity. In 2005 verkocht hij de site en werkte hij als thrillerredacteur en marketing manager bij verschillende uitgeverijen. In 2010 keerde hij als hoofdredacteur terug naar Crimezone, inmiddels overgenomen door A.W. Bruna Uitgevers. Sinds 2014 is hij hoofdredacteur en general manager van lezerssite Hebban.nl, met meer dan een half miljoen bezoekers per maand de populairste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen. Hebban maakt sinds 2021 deel uit van de Stichting CPNB.
Sander schreef columns voor Aktueel, BOSK, Hebban.nl en Lotje & Co.
Onder de naam Twelph ontwierp hij omslagen voor een groot aantal uitgeverijen, onder andere voor boeken van Carry Slee, Heleen van Royen, Helen Vreeswijk,  Elizabeth George en Margje Woodrow. 
Met Kim Moelands maakte hij twee naslagwerken over het thrillergenre: Crimezone (verschenen bij Ambo|Anthos in 2005) en Crimezone 2006 (verschenen bij Uitgeverij Unieboek in 2006). Tussen 2012 en 2014 publiceerde hij zeven edities van Crimezone Magazine en in februari 2019 verscheen Thriller Magazine, een eenmalig uitgave voor liefhebbers van spannende boeken en series die hij samen met de Hebban-redactie maakte. 
In november 2017 verscheen bij uitgeverij HarperCollins Holland zijn zeer goed ontvangen autobiografische debuut Ik kan er nét niet bij, waarover het Algemeen Dagblad schreef: ‘Een kunstwerk zo authentiek in zijn schijnbare eenvoud dat je je afvraagt waarom zoiets nu pas geschreven is.’
Onder het pseudoniem Jens Vern verscheen in 2020 de thriller De macht van K. bij uitgeverij Volt. Een jaar later verscheen Nevenschade, zijn tweede thriller. Op dit moment werkt hij aan zijn derde thriller en maakt hij deel uit van schrijverscollectief CrimeSquad
Back to Top